Japanese Webhelp search seems to hang in loop

ckabstein
Posts: 82
Joined: Fri Apr 24, 2015 12:28 pm

Japanese Webhelp search seems to hang in loop

Post by ckabstein » Fri Mar 13, 2020 5:21 pm

Hi,

Oxygen 21.1, DITA OT 3.3.1

It looks like the webhelp responsive search function does not work properly with Japanese. All topics and ditamaps' xml:lang attributes are set to ja-JP, the transformation is running properly, but when I run a search in the output, the search doesn't provide any results but seems to hang in a never-ending loop. Any ideas what could be done?

Thanks and best regards,
Christina
oXygen XML Editor 21.1 build 2019120214
DITA OT 3.3.1

Costin
Posts: 688
Joined: Mon Dec 05, 2011 6:04 pm

Re: Japanese Webhelp search seems to hang in loop

Post by Costin » Mon Mar 16, 2020 1:43 pm

Hello,

We have updated the jQuery library in a maintenance build of the previous version 21.1.
This could generate issues for some users that were using a custom publishing template defined in an older version, that includes older version HTML layout files.

In the default publishing templates that come predefined with oXygen, the updated has been already reflected, so this should not occur when using them.

Therefore, please try using a default publishing template (like Oxygen[tiles], or Oxygen[tree]), instead of a custom one.
If this solves the search issue, the next step you should try is also migrate the publishing templates remnant from an older version to the newer one (v21).
HERE is a section that describes the steps on how to migrate your publishing templates to v21.

If you still encounter issues even after trying my suggestions, to investigate further, we would need you to send a minimal sample DITA Map hierarchy (a DITA Map with just a few topics) that reproduces the search issue.
You could use support@oxygenxml.com , or the online technical support form for that.

Regards,
Costin
Costin Sandoi
oXygen XML Editor and Author Support

Post Reply