no namespace in Berkeley DB XML

<oXygen/> general issues.
Gertone
Posts: 7
Location: Flanders

no namespace in Berkeley DB XML

Mon Sep 17, 2007 11:30 am

I am trying to put some indexes on a Berkeley DB XML container

I have some XML like this in the container
<onDemandInfo>
<sourceContentID>

I have a query
let $a := collection('containerName')/onDemandInfo[sourceContentID = 'someValue']

this is slow in my total process, so I would like to put an index on that

Here are may settings
Node:/onDemandInfo/sourceContentID
further node-element-equality-string

I hope that is OK, I am new to Berkeley indexes

I have an issue with the namespace though,
I can't seem to be able to leave that field empty.
There is no namespace in my XML
Anyone an idea on how I can indicate that the indexes are in the null namespace?
Or is it not the XML that is important for te namespace

Thanks

Geert
sorin_ristache
Posts: 4144

Tue Sep 18, 2007 3:04 pm

Hello,

In the first build of oXygen 8.2 the namespace was not allowed to be null but we corrected the problem in a later build. Please download and install the build available on the Download page (build number 2007062515). In this build the namespace of a Berkeley index can be null.


Regards,
Sorin
Gertone
Posts: 7
Location: Flanders

That did it

Tue Sep 18, 2007 8:42 pm

I installed the latest and that seems to work.
Thanks a lot.
Makes me wonder though why you don't communicate to registered users that you upload a patch. But I might have missed some communication

cheers

Geert
randy65
Posts: 3
Location: NJ

Wed Sep 26, 2007 3:09 am

I believe there was some sort of communication about this patch. Not positive though

Randy

Return to “Other Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests