Oxygen XML echoes additional characters using autohotkey script

<oXygen/> general issues.
xsl_student
Posts: 4
Joined: Thu Oct 04, 2018 3:58 am

Oxygen XML echoes additional characters using autohotkey script

Post by xsl_student » Fri Sep 25, 2020 6:18 pm

Hi - I'm using autohotkey to run some macros for me while marking up text in Oxygen XML.

I don't know why, but Oxygen XML echoes some of the characters. Other software, such as Notepad++ and MS Word do not exhibit this behaviour.

For example - one thing the script does is insert the following text:

<change resp="username" when="2020-09-25">made edit.</change>

But in Oxygen XML the text shows up as

<change resp="username" when="2020-09-25">made edit.</change></change>

This 'echo' appears with other commands as well. As I said, the same macro does not add the additional text in software such as Notepad++ and MS Word.

I've got a workaround that deletes the additional text, but I'd like to figure out why this is happening.

Any ideas?

xsl_student
Posts: 4
Joined: Thu Oct 04, 2018 3:58 am

Re: Oxygen XML echoes additional characters using autohotkey script

Post by xsl_student » Fri Sep 25, 2020 8:30 pm

Whooops! My fault - forgot that Oxygen was set to auto complete those keys - fixed the macro by working with the text that Oxygen puts into it.

To mods: could probably delete this thread.

adrian
Posts: 2740
Joined: Tue May 17, 2005 4:01 pm

Re: Oxygen XML echoes additional characters using autohotkey script

Post by adrian » Mon Sep 28, 2020 11:46 am

Hi,

This thread may be useful as a hint for others using autohotkey in combination with Oxygen. So, if you don't mind, we would like to keep this thread.

Regards,
Adrian
Adrian Buza
<oXygen/> XML Editor, Schema Editor and XSLT Editor/Debugger
http://www.oxygenxml.com

Post Reply