Webhelp Responsive Build Error

user234
Posts: 8
Joined: Wed May 22, 2019 11:54 am

Webhelp Responsive Build Error

Post by user234 » Wed May 22, 2019 11:57 am

Hello,

I am having trouble with the output of the WebHelp Responsive transformation.
I find not all my topics within my ditamaps make it to the output folder, and the browser I view the output from cannot find the topics.
All files are present in the input directory.
Any ideas how to fix this?

Thanks,

ionela
Posts: 300
Joined: Mon Dec 05, 2011 6:08 pm

Re: Webhelp Responsive Build Error

Post by ionela » Wed May 22, 2019 3:50 pm

Hi,

The first thing you should do is to validate your DITA map to make sure that your map and topics are valid, and all the relationships between them are working. For this, you need to run 'Validate and Check for Completeness' action having 'Report references to resources outside of the DITA map folder' option selected.
In case you have references outside of the main DITA Map folder it is recommended to create another DITA map that is located in a folder path above all referenced folders and reference the original DITA map from this new map. Then, transform this DITA map instead.

More details about this can be found in our user manual:References Outside the Main DITA Map Folder

Regards,
Ionela
Ionela Istodor
oXygen XML Editor and Author Support

user234
Posts: 8
Joined: Wed May 22, 2019 11:54 am

Re: Webhelp Responsive Build Error

Post by user234 » Thu May 23, 2019 11:55 am

Thanks, this helped resolve the DitaMap copying over.
.... but there is another snag, I have posted in another thread. Thanks! Natalie.

Post Reply