Custom InsertFragementOperation dropping "/"

Having trouble installing <oXygen/>? Got a bug to report? Post it all here.
cedporter
Posts: 10

Custom InsertFragementOperation dropping "/"

Tue Oct 10, 2017 8:01 pm

I have a custom action InsertFragmentOperation with the fragment shown below. For some reason the "/" in the formulas are disappearing when the fragment is inserted. Is there a way to escape the "/" character or something to avoid this dropped character?

Code: Select all

            <formula-group>
              ${ask('Formula', combobox, ('<equation>Result = (<i>r</i><i><sub>U</sub></i>/<i>r</i><i><sub>S</sub></i>) × (<i>C</i><i><sub>S</sub></i>/<i>C</i><i><sub>U</sub></i>) × 100</equation>
              <simpletable>
                <strow>
                  <stentry><i>r</i><i><sub>U</sub></i></stentry>
                  <stentry>= peak response from the <i>Sample solution</i></stentry>
                </strow>
                <strow>
                  <stentry><i>r</i><i><sub>S</sub></i></stentry>
                  <stentry>= peak response from the <i>Standard solution</i></stentry>
                </strow>
                <strow>
                  <stentry><i>C</i><i><sub>S</sub></i></stentry>
                  <stentry>= concentration of <?placeholder-text text="[Insert RS Conref]"?> in the <i>Standard solution</i> (mg/mL)</stentry>
                </strow>
                <strow>
                  <stentry><i>C</i><i><sub>U</sub></i></stentry>
                  <stentry>= nominal concentration of <?placeholder-text text="[drug substance]"?> in the <i>Sample solution</i> (mg/mL)</stentry>
                </strow>
              </simpletable>':'Result = (rU/rS) × (CS/CU) × 100';
              '<equation>Result = (<i>A</i><i><sub>U</sub></i>/<i>A</i><i><sub>S</sub></i>) × 100</equation>
              <simpletable>
                <strow>
                  <stentry><i>A</i><i><sub>U</sub></i></stentry>
                  <stentry>= absorbance of the <i>Sample solution</i></stentry>
                </strow>
                <strow>
                  <stentry><i>A</i><i><sub>S</sub></i></stentry>
                  <stentry>= absorbance of the <i>Standard solution</i></stentry>
                </strow>
              </simpletable>':'AU/AS × 100';
              '<equation>Result = </equation>
              <simpletable>
                <strow>
                  <stentry></stentry>
                  <stentry></stentry>
                </strow>
                <strow>
                  <stentry></stentry>
                  <stentry></stentry>
                </strow>
              </simpletable>':'Insert empty template'), 'Insert empty template'}
            </formula-group>
sorin_carbunaru
Site Admin
Posts: 111

Re: Custom InsertFragementOperation dropping "/"

Wed Oct 11, 2017 10:19 am

Hello there,

I tried the same thing on my side in oXygen 19.1 and 17.1, and the slashes didn't disappear.

Do you have any custom plugins installed in oXygen or maybe certain customizations performed at the framework level? If you don't know for sure, you can send us a problem report (Help -> Report problem), which will contain this information by default.

Sorin Carbunaru
oXygen XML
cedporter
Posts: 10

Re: Custom InsertFragementOperation dropping "/"

Wed Oct 11, 2017 6:26 pm

Disregard, complete user error on my end. I had a second possible action contingent on an xpath statement. That's the one that was being used, not the one I kept editing. Sorry for the confusion.

Return to “Common Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests