E [ISO Schematron] no error discription

This should cover W3C XML Schema, Relax NG and DTD related problems.
Shelby
Posts: 3

E [ISO Schematron] no error discription

Mon Apr 10, 2017 1:50 pm

I have produced an error in an XML document I have created, but the red error does not provide me with any additional information, other than

Show comment
Start location - line: 4, column: 0

line for, simply points to the schema attribute for the template, in this case:
....FourthColour="None" Logo="monochrome" Rendering="VLE2 modules (learn2)">

The only think I have done differently is

Configure Validation Scenario(s)...
and ticket ALL THREE boxes (instead of individually)

Validate for VLE
Validate for Print
Validate for AaAF

I redid them individual and was able to isolate the error to Print

Which I don't know wheather it marries up with the underlined code above:
....FourthColour="None" Logo="monochrome" Rendering="VLE2 modules (learn2)">

As this is an inbuilt attribute to the template I've pulled down, I can't help wonder if the error is a 'false negative', as the SQF suggests all red errors should have a fix suggestion.

Can anyone help me understand this better please?
tavy
Posts: 122

Re: E [ISO Schematron] no error discription

Mon Apr 10, 2017 5:30 pm

Hello,

I don't understand the exact problem. Can you send me some sample files to reproduce it? If the samples are too big you can send them to our support email address (support at oxygenxml dot com).
What oXygen version do you use?

Best Regards,
Octavian
Octavian Nadolu
<oXygen/> XML Editor
http://www.oxygenxml.com
Shelby
Posts: 3

Re: E [ISO Schematron] no error discription

Mon Apr 10, 2017 5:40 pm

Thanks Tavy,

I sent an email response through your support address.

Shelli
Shelby
Posts: 3

Re: E [ISO Schematron] no error discription

Mon Apr 10, 2017 5:41 pm

oxygen version 17.1

Return to “XML Schemas”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest