webhelp-index error

DaveC
Posts: 18

webhelp-index error

Thu Jun 28, 2012 7:37 pm

I am trying to build my webhelp project with oXygen 14 and am getting the following error. This builds fine with 13.2.

Any ideas?

Thanks,
Dave C.

C:\Data\DITA-OT\DITA-OT_1.5.4\build.xml:37: The following error occurred while executing this line:
C:\Data\DITA-OT\DITA-OT_1.5.4\build.xml:587: taskdef class com.nexwave.nquindexer.IndexerTask cannot be found
using the classloader AntClassLoader[C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-launcher.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\oxygen.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\resolver.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\xercesImpl.jar;C:\Data\DITA-OT\DITA-OT_1.5.4;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\commons-io-1.3.1.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\commons-logging-1.0.4.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\log4j.jar;C:\Data\DITA-OT\DITA-OT_1.5.4\lib\dost-patches.jar;C:\Data\DITA-OT\DITA-OT_1.5.4\lib\commons-codec-1.4.jar;C:\Data\DITA-OT\DITA-OT_1.5.4\lib\dost.jar;C:\Data\DITA-OT\DITA-OT_1.5.4\lib\jsearch.jar;C:\Data\DITA-OT\DITA-OT_1.5.4\lib\resolver.jar;C:\Data\DITA-OT\DITA-OT_1.5.4\lib;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\jing.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\saxon9ee.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\saxon.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\xmlgraphics-commons-1.4.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\fop.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\avalon-framework-4.2.0.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\batik-all-1.7.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\xml-apis-ext.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\jeuclid-core.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\jeuclid-fop.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\lib\jh.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-antlr.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-apache-bcel.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-apache-bsf.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-apache-log4j.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-apache-oro.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-apache-regexp.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-apache-resolver.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-commons-logging.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-commons-net.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-contrib-1.0b3.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-jai.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-javamail.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-jdepend.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-jmf.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-jsch.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-junit.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-netrexx.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-nodeps.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-starteam.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-stylebook.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-swing.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-testutil.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-trax.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant-weblogic.jar;C:\Program Files\Oxygen XML Editor 14\tools\ant\lib\ant.jar]
sorin_ristache
Posts: 4144

Re: webhelp-index error

Fri Jun 29, 2012 9:29 am

Hello,

Did you set your DITA-OT that is located in C:\Data\DITA-OT\DITA-OT_1.5.4 in the dita.dir parameter of the Webhelp transform? Did you remove the last 3 jar files from the list of required libraries for the Webhelp transform in Advanced -> Libraries, that is: lucene-analyzers-3.0.0.jar, lucene-core-3.0.0.jar, nw-cms.jar? For avoiding that error please make sure these 3 jar libraries are present in the list of libraries from your DITA scenario.


Regards,
Sorin
DaveC
Posts: 18

Re: webhelp-index error

Wed Jul 18, 2012 4:38 pm

Hello,

Yes, I have centralized by DITA-OT so that it is easy to test new updates, and roll back if they break my build. I think this is what caused my problem. There must have been a fix in the DITA-OT 1.5.4 distributed with 14.0 that wasn't in 13.2. Once I replaced the files it appears to work again.

Thanks,
Dave C.

Return to “XHTML”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests