xsl-fo

Here should go questions about transforming XML with XSLT and FOP.
sharma_kv
Posts: 6

xsl-fo

Mon Nov 01, 2004 6:15 am

Hello everyone,
I am facing with a peculiar probem in xsl -fo.
The present application which we are using xsl-fo for generating PDF is working fine with websphere 3.5 version. But when i migrated it to Websphere 4.0, the PDF generated is going for a toss. The alignment in the PDF is totally out of place. When I checked the xml which is generated, seems perfectlt fine as the data coming out from the database and the xml are in synch.I am not able to figure out what exactly the problem is. Do I need to change anything when migrated to websphere 4.0. Please help as this migration is of top priority.
Thanks a ton
KV
george
Site Admin
Posts: 2100

Mon Nov 01, 2004 4:29 pm

Hi,

Sorry we do not have experience with Websphere. You may check however to see if you get the same fo file in both cases. In this way you will know at least if the problem is in obtaining the correct fo file or in rendering the fo file to PDF.

Hope that helps,
George
sharma_kv
Posts: 6

xsl-fo

Mon Nov 01, 2004 6:35 pm

Thank you George for the reply,
I have checked in both versions and the data is the same. The XML generated in both the versions is exactly the same. But the fo generated is going for a toss. As .fo is generated with the ref to .xsl, its going for a toss. But the ironic part is that the same .xsl is working in 3.5 but not in websphere 4.0. I think its something to do with the upgrade. Pls give me suggestions and I'll try to incorporate the changes.Thanks a lot, George

Return to “XSLT and FOP”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest