Oxygen XML Web Author

Are you missing a feature? Request its implementation here.
javim
Posts: 2
Joined: Fri Apr 24, 2020 11:45 am
Contact:

Oxygen XML Web Author

Post by javim »

Hi, I'm not actually sure that this is feature request or a problem with my use of the options.xml file. I want to custom populate the recently used items in the "Insert special characters" utility grid.

I tried this entry in the options.xml file on the server at //localhost/oxygen-xml-web-author/options/options.xml:
<entry>
<String>recently.used.characters</String>
<String>áÁàÀãÃāĀäÄéÉèÈẽẼēĒëËŸ</String>
</entry>

Does this not work in oXygen XML Web Author: 21.0, build 2019021819/2019021817, or is there something I need to do differently.

Thanks much as always for your help,
Javi
cristi_talau
Posts: 384
Joined: Thu Sep 04, 2014 4:22 pm

Re: Oxygen XML Web Author

Post by cristi_talau »

Hello,

The option was added in version 21.1. You should upgrade to use it.

You can configure it in the Admin Page in the Plugins section, or directly in options.xml as

Code: Select all

    <entry>
            <String>PLUGIN_CUSTOM_OPTIONS.charp.recently.used.characters</String>
            <String>áÁàÀãÃāĀäÄéÉèÈẽẼēĒëËŸ</String>
        </entry>
Best,
Cristian
javim
Posts: 2
Joined: Fri Apr 24, 2020 11:45 am
Contact:

Re: Oxygen XML Web Author

Post by javim »

Thank you Cristian we have applied this to our production application and find that it is very nice to have.

Cheers
juansan
Posts: 1
Joined: Mon Jun 15, 2020 7:55 pm
Contact:

Re: Oxygen XML Web Author

Post by juansan »

Hello,

I have the same problem, and I have strange caracters:

<entry>
<String>PLUGIN_CUSTOM_OPTIONS.charp.recently.used.characters</String>
<String>áÁàÀãÃāĀäÄéÉèÈẽẼēĒëËŸ</String>
</entry>

I don't know if this is normal or I have to install a font source...

Thank you.
mihaela
Posts: 297
Joined: Wed May 20, 2009 2:40 pm

Re: Oxygen XML Web Author

Post by mihaela »

Hello,

Can you please provide more details regarding the strange characters:
- Do the characters get shown correctly in the "Insert special characters" grid?
- Did the characters change after setting the option?
- Are they shown correctly after inserting in the document?

It may also help if you could tell us the versions of the Web Author and the plugin.
What browser do you use?

Best Regards,
Mihaela
Mihaela Calotescu
http://www.oxygenxml.com
Post Reply