WebSite DTD

Having trouble installing <oXygen/>? Got a bug to report? Post it all here.
seanwhe
Posts: 27
Location: South Africa

WebSite DTD

Tue Sep 30, 2003 9:24 pm

Hi,


I am trying to use WebSite to build, a WebSite (http://docbook.sourceforge.net/projects/website/index.html), but having problems with OXY.

This file is layout.xml. It is used to define the structure of a WebSite. It must be transformed with autolayout.xsl to another xml (autolayout.xml). This can then be transformed to a WebSite.

When I transform in OXY, it gives me errors.
When I run it outside of OXY it works fine. Any ideas?

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE layout PUBLIC "-//SF DocBook//DTD Website V2.0//EN"
          "file:///C:/docbook/website/schema/dtd/layout.dtd">
<layout>
   <copyright>
      <year>2003</year>
      <holder role="http://www.enbaya.co.za/">Enbaya Trading CC.</holder>
   </copyright>
   <style src="enbaya.css" type="text/css"/>
   <toc filename="index.html" page="index.xml">
      <tocentry filename="services.html" page="services.xml"/>
      <tocentry filename="xmlsolutions.html" page="xmlsolutions.xml"/>
      <tocentry filename="news.html" page="news.xml"/>
      <tocentry filename="articles.html" page="articles.xml"/>
      <tocentry filename="links.html" page="links.xml"/>
      <tocentry filename="books.html" page="books.xml"/>
      <tocentry filename="about.html" page="about.xml"/>
      <tocentry filename="contact.html" page="contact.xml"/>
   </toc>
</layout>
Sean Wheller
Technical Writer
sean@inwords.co.za
http://www.inwords.co.za
george
Site Admin
Posts: 2100

Wed Oct 01, 2003 3:11 pm

Hi Sean,

Passing your document through autolayout.xsl seems to work fine, at least for what we can test. We get errors as the files referred in your document do not exist, which is true as we do not have them. Xalan is more verbose than Saxon, please try setting Xalan as the XSLT processor if you want more detailed errors. If you still have problems please send your files or some samples of them so we can reproduce the problem - you can either post them here or send them to support@oxygenxml.com.

Best Regards,
George

Return to “Common Problems”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest