oxy_checkbox issue

Post here questions and problems related to oXygen frameworks/document types.
Johann
Posts: 84
Joined: Wed Jun 17, 2015 12:46 pm

oxy_checkbox issue

Post by Johann » Fri Jan 25, 2019 2:07 pm

Hello everyone,

I noticed a difference in behavior and rendering in the CSS of oxy_checkbox between the oxygen component 19.1.0.3 and oxygen XML Editor 20.1.

In both cases, I apply this CSS fragment:

Code: Select all

pubdata:before(99) {
content: oxy_checkbox(edit, "@isaff", values, "1", uncheckedValues, "0", labels,"");
}
In the Author view of XML Editor 20.1, I have exactly the desired behavior. A checkbox checked when the value of my attribute is 1 and unchecked when the value of this attribute is 0. When I click on the checkbox, the attribute changes value.

However, in the oxygen component, the display is not good. No checkbox is checked and when I try to click on a checkbox, a message appears:
The attribute does not have a valid XML name: "isaff"
A valid attribute name must match the standard specification: http://www.w3.org/TR/xml/#NT-Name
Where can this difference come from?

Thank you in advance for your help,


Johann

Radu
Posts: 6329
Joined: Fri Jul 09, 2004 5:18 pm

Re: oxy_checkbox issue

Post by Radu » Mon Jan 28, 2019 12:47 pm

Hi Johann,

I'm testing using the Oxygen 19.1 SDK, an XML sample like this:

Code: Select all

<?xml-stylesheet type="text/css" href="test.css"?>
<root>
<pubdata isaff="1"/>
</root>
and a CSS sample like:

Code: Select all

* {
display:block;
}

pubdata:before(99) {
content: oxy_checkbox(edit, "@isaff", values, "1", uncheckedValues, "0", labels,"");
}
I cannot see any problem when using my samples.\
You mentioned:
However, in the oxygen component, the display is not good.
What do you mean by "not good"? Can I maybe get a screenshot from your side?
Can you also try to simplify your test documents so that I could have some samples on my side to reproduce the problem?

Regards,
Radu
Radu Coravu
<oXygen/> XML Editor
http://www.oxygenxml.com

Johann
Posts: 84
Joined: Wed Jun 17, 2015 12:46 pm

Re: oxy_checkbox issue

Post by Johann » Mon Jan 28, 2019 5:54 pm

Well... Sorry for this post... I didn't see that I put an extra space in my original CSS file :

Code: Select all


content: oxy_checkbox( edit, "@isaff ", values, "1", uncheckedValues, "0", labels, "");
My bad! :oops:

Johann

Post Reply