WebHelp Search problem for some DITA title innertext

AJOwens
Posts: 11
Joined: Wed Apr 10, 2013 5:09 pm

WebHelp Search problem for some DITA title innertext

Post by AJOwens » Thu Sep 05, 2013 9:30 pm

oXygen 14.2, build 2013021115

I'm using DITA to document an XML format. For each element in the format, I have a reference topic named for the element; for example:

Code: Select all

<title><ThisElement></title>
Note the < and > characters.

In the WebHelp output, the title of the topic is shown correctly with angle brackets:

<ThisElement>

However, if I search for the topic, the result contains the first few words from the topic, but the title does not appear. Since the title is used as the link, this means there is no way to identify or open the topic from the search results.

AJOwens
Posts: 11
Joined: Wed Apr 10, 2013 5:09 pm

Re: WebHelp Search problem for some DITA title innertext

Post by AJOwens » Thu Sep 05, 2013 9:34 pm

My apologies -- I had already posted about this in the Frameworks > DITA forum, and I understand it has been resolved in oXygen 15.

sorin_ristache
Posts: 4144
Joined: Fri Mar 28, 2003 2:12 pm

Re: WebHelp Search problem for some DITA title innertext

Post by sorin_ristache » Fri Sep 06, 2013 10:18 am

Hi,

Yes, that was one of the bugs fixed in the latest build of Oxygen 15.0 (2013071613). If you have the SMP option (Support and Maintenance Pack) with your Oxygen 14 license then you just have to install version 15.0 to get the problem fixed.


Regards,
Sorin

Post Reply