Search found 62 matches

by pault
Mon May 02, 2016 12:41 am
Forum: Common Problems
Topic: [BUG] Chunked webhelp topics have no associated CSS
Replies: 6
Views: 879

Re: [BUG] Chunked webhelp topics have no associated CSS

When testing WebHelp Responsive in Oxygen 18, I have noticed the same problem. The problem I'm seeing is that the chunked topic CSS and JS are not pointing to the right place, although the relative links are the same. For example, both chunked to-content and no chunk show: <link rel="stylesheet...
by pault
Thu Aug 07, 2014 3:38 pm
Forum: Other Issues
Topic: Add items to outputclass list
Replies: 8
Views: 1889

Re: Add items to outputclass list

Thanks Radu.
by pault
Mon Aug 04, 2014 5:43 pm
Forum: Other Issues
Topic: Add items to outputclass list
Replies: 8
Views: 1889

Re: Add items to outputclass list

Hi Radu,

I tried using the Subject Scheme Map from what I saw in the demo, but I just got errors. For example:

Code: Select all

<enumerationdef>
     <attributedef name="language-bourne"/>
     <subjectdef/>
</enumerationdef>

Paul
by pault
Fri Aug 01, 2014 8:29 pm
Forum: Other Issues
Topic: Add items to outputclass list
Replies: 8
Views: 1889

Re: Add items to outputclass list

Hi Radu,

Is there a way to remove some of the existing outputclass values from being displayed? For example, I'd like to remove language-bourne, language-xml, and language-ini.

Thanks,

Paul
by pault
Tue Jul 15, 2014 5:50 pm
Forum: Other Issues
Topic: Add items to outputclass list
Replies: 8
Views: 1889

Re: Add items to outputclass list

Thanks Radu!
by pault
Thu Jul 10, 2014 12:32 am
Forum: Other Issues
Topic: Add items to outputclass list
Replies: 8
Views: 1889

Add items to outputclass list

In the values for the outputclass attribute, there are list of languages for syntax highlighting, like language-java. I would like replace them with our values (as we implemented syntax highlighting awhile back). Additionally, I'd like to add a couple of others for other element types, such as <p> a...
by pault
Thu Jan 16, 2014 9:47 pm
Forum: Other Issues
Topic: Context root links display validation errors
Replies: 1
Views: 534

Context root links display validation errors

To link between documents residing in different ditamaps, we are using URL formats like this: <xref href="/documentation/upgrade/doc/upgrade/ds/upgrdVerSpecif.html" format="html" scope="external">Version specific upgrade instructions</xref> instead of an absolute URL: <...
by pault
Thu Nov 07, 2013 3:51 am
Forum: Other Issues
Topic: Rename Element
Replies: 1
Views: 555

Rename Element

In Oxygen Editor 14 for the Mac in Author mode, in the context menu that appears when right-clicking a tag, showed a "Rename Element" item at the top: Rename Element Edit Attributes Append child Insert Before ... How do you enable this in Oxygen 15? I have looked and looked to no avail. Th...
by pault
Mon Sep 30, 2013 11:34 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Disable chunking in Mobile output
Replies: 3
Views: 798

Re: Disable chunking in Mobile output

Hi Sorin, I think I misspoke about what I wanted. Currently, in our WebHelp implementation, we use the chunk="to-content" attribute quite a bit in our ditamaps. For example: <topicref href="partitionerAbout.dita" keys="architecturePartitionerAbout" chunk="to-conten...
by pault
Fri Sep 20, 2013 7:06 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Disable chunking in Mobile output
Replies: 3
Views: 798

Disable chunking in Mobile output

I really like the Mobile scenario. Unfortunately chunk to-content isn't processed in the Mobile scenario and content is missing. As a workaround, we are using separate ditamaps for mobile output, but it's kind of a pain. Is there away to disable chunking in the mobile processing?

Thanks,

Paul
by pault
Wed Sep 11, 2013 7:22 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Add ditamap title to gen-user-header
Replies: 4
Views: 945

Add ditamap title to gen-user-header

I have created an XSL file that adds a header (gen-user-header) to each page generated by the DITA MAP XHTML scenario. I would like to add the title of the ditamap to this header. It seems like there should be a simple way to do this. How do you do this?

Thanks,

Paul
by pault
Tue Sep 03, 2013 3:30 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Generating HTML5 from DITA
Replies: 1
Views: 1067

Generating HTML5 from DITA

I would like to develop for HTML5 from DITA source. Basically we need two columns with the TOC being in one column and content in the other. What is the best way to go about this with Oxygen 15?

Thanks

Paul
by pault
Wed Aug 21, 2013 6:27 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: URL produced by WebHelp contain two hash tags
Replies: 8
Views: 4530

Re: URL produced by WebHelp contain two hash tags

Hi Sorin, I installed the toc.js file as described, but many URLs still have two hash marks. I also tried running our files with the unmodified DITA Map WebHelp scenario (except for setting clean.output to yes) with the same results. I also checked that the new toc.js file was copied to the output d...
by pault
Tue Aug 13, 2013 3:45 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: URL produced by WebHelp contain two hash tags
Replies: 8
Views: 4530

Re: URL produced by WebHelp contain two hash tags

Hi Sorin, I don't know why I can't repeat what I did on the Oxygen Editor help to get the URL I sent you, but here's an example from our web site. I'll upload the files later today. Go to http://www.datastax.com/documentation/cassandra/1.2/webhelp/index.html and in the content pane, click Virtual no...
by pault
Thu Aug 08, 2013 8:15 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: URL produced by WebHelp contain two hash tags
Replies: 8
Views: 4530

URL produced by WebHelp contain two hash tags

When you generate WebHelp, it produces some URLs containing two hash tags. For example, in the Oxygen Editor docs: http://www.oxygenxml.com/doc/ug-editor/#topics/set-parameter-in-startup-script.html#set-parameter-in-startup-script The problem that we have is that sometimes when you give the URL to a...
by pault
Mon Jul 22, 2013 7:29 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: WebHelp Search does not find any non-letter characters
Replies: 8
Views: 1917

Re: WebHelp Search does not find any non-letter characters

This is also true for parenthesis, such as note().
by pault
Fri Jul 19, 2013 6:03 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin,

Sorry for the delay in responding. I had a product release that took precedence. I've installed Oxygen 15 and redone my customizations and the problems are gone.

Thanks for all your help!

Paul
by pault
Tue Jun 18, 2013 6:36 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin, So some progress. I replaced the files as you directed. We're almost there! * Search now works in Chrome, Safari, Firefox, and IE. * The links in the Related topics problem pages work in Safari, Chrome, and IE but not Firefox in our customization. * The links do not work in the default web...
by pault
Tue Jun 18, 2013 3:15 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin, The link to this archive gives me this error: Not Found The requested URL /forum/files/webhelp-search-fix-Oxygen-14.2.zip was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. I also don't understand wh...
by pault
Tue Jun 18, 2013 7:22 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin, I think you might have missed my previous message, which said that I had inadvertently sent you files with the original nwSearchFnt.js. file instead of the new one. I did sent another set of files with the new nwSearchFnt.js in place, which I uploaded just a few minutes before you posted y...
by pault
Mon Jun 17, 2013 4:21 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin,

I just realized that I sent you the files without the new nwSearchFnt.js file in place. I am uploading them now.

Paul
by pault
Mon Jun 17, 2013 1:45 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin,

I sent the entire source and output.

Thanks for your help.

Paul
by pault
Fri Jun 14, 2013 1:06 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin, I already have set clean output and clean temp, but I manually deleted the output just in case. I am using Mac Lion (10.7.5) by the way, not Windows. The behavior is the same as before. From the files I sent you previously, open Security, select Configuring firewall port access, and select...
by pault
Wed Jun 12, 2013 8:36 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin, I tried it and had one of my coworkers try it and the same problem still exists. In fact, search doesn't work when using the new file. Also I had the same results with both the default WebHelp and our custom scenario. Is there some other configuration change that needs to be made? I tired ...
by pault
Mon Jun 10, 2013 5:59 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin, I sent you the files on the 7th. I noticed that the same kind of thing is happening with the term references, where an xref works but the term ref doesn't: <term keyref="gloss-read-repair">read repair</term> I installed Oxygen 15 and ran the default WebHelp to see if it solved th...
by pault
Fri Jun 07, 2013 6:55 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin,

I have send a truncated sample version that illustrates the problem.

Thanks for your help.

Paul
by pault
Tue Jun 04, 2013 11:15 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Re: Link keyref not working in WebHelp

Hi Sorin,

I installed the maintenance release (2013051016) but the problem still exists. This time I also tested it using a regular link (<link href="../architecture/architecturePlanningEC2_c.dita"/>) and the behavior is the same.

Any other suggestions?

Paul
by pault
Tue May 28, 2013 7:05 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Link keyref not working in WebHelp
Replies: 22
Views: 3628

Link keyref not working in WebHelp

There seems to be a problem with using keyref with the links tag. I have tested this both in my customized WebHelp and the unmodified WebHelp transformation. The problem exists in the non-framed version, but not the framed version. From the same document, this link works: <p><xref keyref="archi...

Go to advanced search