Search found 4 matches

by iljackb
Tue Jul 05, 2016 12:17 pm
Forum: Other Issues
Topic: Content completion not working when Schema Associated
Replies: 2
Views: 493

Re: Content completion not working when Schema Associated

Radu wrote:I do not understand why you are not using TEI Roma to build the custom RNG schema:


There had been a problem with the Roma site but it is now fixed, I created the RNC from there and it works

Thanks
by iljackb
Mon Jul 04, 2016 12:26 pm
Forum: Other Issues
Topic: Content completion not working when Schema Associated
Replies: 2
Views: 493

Content completion not working when Schema Associated

Hi I am trying to associate a RNG schema to a TEI document in which I need to use an element/attribute/value combination which references xml:id values of elements to be annotated. Because the document is big this needs to make use of the content completion in which when you enter <interp inst="...
by iljackb
Tue Sep 16, 2014 2:12 am
Forum: TEI
Topic: Problem with TEI5 update: neither attributes or element sugg
Replies: 1
Views: 2881

Problem with TEI5 update: neither attributes or element sugg

I just downloaded a TEI5 update (2014/09/15) that popped up when I opened Oxygen and now when I try to edit my TEI documents the available choices that always appear in the editor window aren't showing up as they have always done..I'm using Mac OS X.6.8; Any idea why this may be and/or how this can ...
by iljackb
Fri May 23, 2014 10:22 pm
Forum: TEI
Topic: Error with "<c>" element in TEI corpus
Replies: 1
Views: 3440

Error with "<c>" element in TEI corpus

I'm encoding some documents in TEI for a language documentation project and I'm having a problem when trying to combine (valid) xml-tei documents that I have already encoded into a new corpus document. The error I get is with the presence of the character element "<c>" which is included in...

Go to advanced search