Search found 71 matches

by rdelong
Thu Aug 20, 2015 11:22 pm
Forum: Common Problems
Topic: conref in title not in WebHelp book title
Replies: 9
Views: 1367

conref in title not in WebHelp book title

I have a ditabase topic that is a topicref in the frontmatter in my bookmap. The title of this topic contains a conref to a product name, followed by text. The purpose of course is to make this title the book title in my WebHelp output. In the WebHelp output, only the text displays in the top banner...
by rdelong
Mon May 04, 2015 8:03 pm
Forum: Common Problems
Topic: strings.js not updating
Replies: 5
Views: 2987

Re: strings.js not updating

The information that you mention is controlled by the strings.xml file. Here's an excerpt from that file: <langlist> ... <lang xml:lang="es" filename="strings-es-es.xml"/> So, now what? You still haven't addressed the question of my OP: how is the strings.js created? I still can't figure out why cha...
by rdelong
Sat May 02, 2015 2:06 am
Forum: Common Problems
Topic: strings.js not updating
Replies: 5
Views: 2987

Re: strings.js not updating

What CMS application do you use? Astoria Do you have a WebHelp plugin installed in your CMS? Yes, we have a registered/licensed version of WebHelp Plugin installed on the CMS Did you install it or it came already installed by the CMS installation kit? Astoria administrator installed it. What is the...
by rdelong
Thu Apr 23, 2015 9:12 pm
Forum: Common Problems
Topic: strings.js not updating
Replies: 5
Views: 2987

strings.js not updating

I updated the localized strings file for spanish (strings-es-es.xml) and uploaded to our CMS, and created the WebHelp output, but the strings.js file still contains the old values.

How do I get the strings.js file updated?
by rdelong
Sun Apr 19, 2015 6:52 am
Forum: Common Problems
Topic: localizing "With Frames" in webhelp_topic.js
Replies: 5
Views: 1749

Re: localizing "With Frames" in webhelp_topic.js

Thanks for the link to the download, but this plugin has been customized to such a degree that I cannot upgrade at this time. Plus, I'm trying to meet a critical deadline. :wink: After much troubleshooting, I narrowed down the issue to the com.oxygenxml.webhelp\xsl\dita\dita2webhelp.xsl file. Under ...
by rdelong
Wed Apr 15, 2015 11:28 pm
Forum: Common Problems
Topic: localizing "With Frames" in webhelp_topic.js
Replies: 5
Views: 1749

Re: localizing "With Frames" in webhelp_topic.js

Thanks for the file, Sorin. Without changing any of my input settings, this didn't fix my problem. However, if I specified the -Dargs.default.language=$LOCALE%, where %LOCALE% is the current language, then the two variables emits properly. My source files (all of them) have the @xml:lang attribute s...
by rdelong
Thu Mar 19, 2015 8:34 pm
Forum: Common Problems
Topic: localizing "With Frames" in webhelp_topic.js
Replies: 5
Views: 1749

localizing "With Frames" in webhelp_topic.js

I thought that the reason the WebHelp plugin provides the variables files (.\com.oxygenxml.webhelp\oxygen-webhelp\resources\localization\*.xml) is to provide localized words and phrases for translated output. However, the webhelp_topic.js contains the English phrase "With Frames" (line 60) and shows...
by rdelong
Fri Feb 20, 2015 12:56 am
Forum: Feature Request
Topic: advanced search in WebHelp
Replies: 3
Views: 1980

Re: advanced search in WebHelp

It's been nearly 2 years since a reply has been posted about enhanced search for WebHelp. Have there been any improvements with Search? I noticed that the previous reply mentioned the addition of Boolean search capabilities. However, when I try this search, boot AND shoes, AND is included in the sea...
by rdelong
Wed Jan 21, 2015 9:50 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: WebHelp output browser requirements
Replies: 1
Views: 993

WebHelp output browser requirements

I've been asked for the browser requirements for WebHelp output, but I can't find this information. Where can I find what web browsers are supported with WebHelp and WebHelp for Mobile?
by rdelong
Wed Oct 22, 2014 5:53 pm
Forum: General XML Questions
Topic: WebHelp footnotes not working
Replies: 5
Views: 2536

Re: WebHelp footnotes not working

Thanks.

I have 15.1 installed, but more importantly, we are processing our books on a CMS. So, the patch fix would work better for our environment.
by rdelong
Tue Oct 21, 2014 10:41 pm
Forum: General XML Questions
Topic: WebHelp footnotes not working
Replies: 5
Views: 2536

WebHelp footnotes not working

Footnotes in our WebHelp output are not linking correctly. When I select the footnote link, the browser tries to open a new tab and never resolves the link. I'm running the licensed WebHelp plugin from a CMS system, not locally. Here's the URL that the browser trying to open (snipped) http://.../adm...