Search found 5 matches

by ian
Tue Jun 28, 2005 1:41 pm
Forum: Common Problems
Topic: <oXygen/> 6.0 mac: Excel import bug ?
Replies: 3
Views: 2512

ok I see. Thanks for the explanation. This doesn't actually present a "problem", just an inconvenience because I have to clean the files using reg expressions. A "cleaner" import would be nice :-) Speaking of regular expressions, to get the second "0" decimal required for correct formatting, I am us...
by ian
Sat Jun 25, 2005 6:01 pm
Forum: Common Problems
Topic: <oXygen/> 6.0 mac: Excel import bug ?
Replies: 3
Views: 2512

<oXygen/> 6.0 mac: Excel import bug ?

Hello, When I import data from an Excel sheet I, the numbers always have one decimal point however they are are defined in Excel. For example in my Excel file I have a column called "Reference" which is a numeric field with 0 decimals and a "Prix" column with 2 decimals. When I import I get the foll...
by ian
Tue May 24, 2005 7:09 pm
Forum: XSLT and FOP
Topic: character-map
Replies: 3
Views: 5884

ok, the transformation does indeed work in the Editor perspective but the output is not correct. I'm getting some other charater before the ones defined in the character map. Like "Ž ˆ". In fact I get the same incorrect output if I define the entities in the xml source file itself. Any ideas ?...
by ian
Mon May 23, 2005 6:10 pm
Forum: XSLT and FOP
Topic: character-map
Replies: 3
Views: 5884

character-map

Hello, I need to create files from a multilanguage xml source file with some accented characters and I'm getting the following error message: "Cannot use character maps in an environment with no Controller" Can anybody explain this error to me ? Is it an error generated by the Saxon processor (I'm u...
by ian
Wed Mar 30, 2005 10:31 am
Forum: XML Schemas
Topic: Entity question (newbie!)
Replies: 1
Views: 14444

Entity question (newbie!)

Hello, I am parsing an xml file using php. All is ok but I need to use the é character. I define an entity using: <!ENTITY eacute "é" > and call it using: <sentence>nous écrit</sentence> However the resulting html has nothing where the character should be. What am I doing wrong ...