Search found 5 matches

by DanOvergaard
Fri Jul 02, 2021 3:41 pm
Forum: XML Schemas
Topic: Schematron: Support for validation
Replies: 5
Views: 494

Re: Schematron: Support for validation

Hi Octavian,

Sorry for my late reply, but I have been assigned to other more pressing issues :-)

I will come back with some simplified examples, but not until late August.

So shall I close the case and create a new at that time or keep this open ?


Best regards
Dan
by DanOvergaard
Mon Jun 14, 2021 11:50 am
Forum: XML Schemas
Topic: Schematron: Support for validation
Replies: 5
Views: 494

Re: Schematron: Support for validation

Hi Octavian, Thanks for your feedback 😊 My challenge are that I don’t know how to solve the problem in the Schematron file – The file that is used to build the XSL-fil for validating. I need to find a logic that handle The problem with SAXON vs .Net (not version specific), but that .Net see “-0 = 0”...
by DanOvergaard
Wed Jun 09, 2021 3:58 pm
Forum: XML Schemas
Topic: Schematron: Support for validation
Replies: 5
Views: 494

Schematron: Support for validation

Hi, I am not 100% sure that this is the right forum but I hope to find help My problem is that an addition of multiple totals end up in a very tiny number (-1.8189894035458565E-12) rather than 0 (In XSLT 1.0 every number is treated as double and when adding decimal, numbers rounding occurs). I then ...
by DanOvergaard
Fri Apr 09, 2021 9:21 am
Forum: Common Problems
Topic: SSH to GIT not working
Replies: 3
Views: 282

Re: SSH to GIT not working

Hi, Thanks for you reply, but the problem was that Oxygen couldn't find the private key. The solution was to - Rename the private key to "id_rsa" (Default name) - Found in C:\Users\"User"\.ssh - Set the $HOME variable to: C:\Users\"User" I am not sure the setting the $HOME was necessary as it was a ...
by DanOvergaard
Thu Apr 08, 2021 12:59 pm
Forum: Common Problems
Topic: SSH to GIT not working
Replies: 3
Views: 282

SSH to GIT not working

Hi,

I have tried to setup a connection to GITLAB by using the GIT Client and SSH, but it's not working - Oxygen Editor keeps asking for a SSH Passphrase

I have it all to run via TortoiseGit, so the configuration on GIT is working

PLease help