Search found 5 matches

by kanchana
Fri May 12, 2017 9:11 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: linking attribute of the topicref element in Oxygen 19
Replies: 1
Views: 213

linking attribute of the topicref element in Oxygen 19

Hi, We used to be able to generate the list of subtopics in the parent topic webhelp output page. In Oxygen 19, this auto-generation of subtopics functionality is not working. Even after setting the linking attribute of the topicref to sourceonly or normal, I am not getting the desired output. Any t...
by kanchana
Sat Jan 07, 2017 1:33 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: SVN error: E175002
Replies: 0
Views: 799

SVN error: E175002

Hi, When i try to synchronize with repository, I am getting the following error: Browsing error: svn: E175002: OPTIONS of '<repo>': 500 Internal Server Error (https://github.com) svn: E175002: OPTIONS request failed on '<repo>' What does this mean and how can I synchronize with again our repo again?...
by kanchana
Wed May 11, 2016 9:33 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: need help generating webhelp without iframes
Replies: 3
Views: 416

Re: need help generating webhelp without iframes

Thanks for the info. Can you confirm that other users, who have downloaded v18, have solved this using Responsive Webhelp?

Thanks,
Kanchana
by kanchana
Tue Apr 26, 2016 5:56 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: need help generating webhelp without iframes
Replies: 3
Views: 416

need help generating webhelp without iframes

Hi,

Is there a way to generate webhelp without iFrames? I ask because iFrames are invisible to web crawlers. To Google, our site is one single page and this impacts user experience as users are not able to search/retrieve the content in our website directly from a search engine.

Thanks,
Kanchana
by kanchana
Fri Nov 13, 2015 8:22 pm
Forum: Other Issues
Topic: images not displayed in webhelp output file.
Replies: 4
Views: 1320

Re: images not displayed in webhelp output file.

Hi, What was the resolution for this issue? We have a similar issue - images are not displaying in webhelp & xhtml output. When we generate webhelp or xhtml, the image folder is not in the same folder as the output html files; instead it is copied over to a different folder. So, our out director...

Go to advanced search