Search found 19 matches

by joerg.hambuch
Tue May 08, 2018 4:45 pm
Forum: Feature Request
Topic: additional CSS features for Author mode
Replies: 7
Views: 1622

Re: additional CSS features for Author mode

Hello, I just tried small-caps in oXygen XML Editor 20. As far as I can see, the CSS features :first-letter and font-variant: small-caps; still are not supported by oXygen. This is the relevant part of my CSS: [rend="kapitaelchen"] { text-transform: uppercase; font-variant: small-caps; /* ...
by joerg.hambuch
Thu May 18, 2017 1:15 pm
Forum: General XML Questions
Topic: XML refactoring: wrap element
Replies: 3
Views: 610

Re: XML refactoring: wrap element

Hi, thanks for your reply. Sorry, I missed a important detail in my post: The XML contains elements on the same level, and those elements should not be wrapped. The code looks like this: <x> <element_that_should_not_be_wrapped>some text</element_that_should_not_be_wrapped> <y-a>some text</y-a> <y-b>...
by joerg.hambuch
Thu May 18, 2017 4:35 am
Forum: General XML Questions
Topic: XML refactoring: wrap element
Replies: 3
Views: 610

XML refactoring: wrap element

Hi, I try to wrap several elements with another one using the Wrap Element operation but I don't get the expected result. My XML looks like this: <x> <y-a>some text</y-a> <y-b>some text</y-b> <y-c>some text</y-b> </x> What I like to get is the following: <x> <y> <y-a>some text</y-a> <y-b>some text</...
by joerg.hambuch
Fri Jan 30, 2015 11:11 am
Forum: Common Problems
Topic: oxy_editor CSS: Empty string as value for labels not possibl
Replies: 3
Views: 1049

oxy_editor CSS: Empty string as value for labels not possibl

Hi, in oXygen Author 16.1 the oxy_editor CSS function behaves different from version 16. To display checkboxes without a label we used to set the labels property to an empty string (""). In oXygen 16 this did what we expected it to do: It displayed no label. In oXygen 16.1 the value of the...
by joerg.hambuch
Wed Nov 26, 2014 3:21 pm
Forum: Common Problems
Topic: Auto-generate ${uuid} beginning with letter
Replies: 3
Views: 1437

Re: Auto-generate ${uuid} beginning with letter

Hi Radu,

wow, pretty quick response time :o This forum is an example for outstanding quality of support. I'll recommend you!

Thanks for your answer and the hint to the EditorVariableResolver.

Best regards,
Jörg
by joerg.hambuch
Wed Nov 26, 2014 2:49 pm
Forum: Common Problems
Topic: Auto-generate ${uuid} beginning with letter
Replies: 3
Views: 1437

Auto-generate ${uuid} beginning with letter

Hi, oXygen auto-generates UUIDs which begin with a number or a letter. Is it possible to generate UUIDs only beginning with a letter, not a number? Otherwise generated uuids are not valid when used in id attributes. We'd like to avoid prefixing the generated uuids with something like "id_"...
by joerg.hambuch
Tue Jul 29, 2014 1:10 pm
Forum: Common Problems
Topic: Large File Viewer ignores encoding settings
Replies: 2
Views: 676

Re: Large File Viewer ignores encoding settings

Hi Adrian,

it works. Thanks for your great support!

Best regards,
Jörg
by joerg.hambuch
Wed Jul 23, 2014 4:03 pm
Forum: Common Problems
Topic: Large File Viewer ignores encoding settings
Replies: 2
Views: 676

Large File Viewer ignores encoding settings

Hi, I try to open a plain text file (suffix .txt) with the Large File Viewer. I set the encoding for Non-XML files to UTF8 according to http://oxygenxml.com/doc/ug-editor/topics/preferences-encoding.html. When I start the Large File Viewer from inside oXygen Author, it respects the encoding settings...
by joerg.hambuch
Thu May 15, 2014 10:58 am
Forum: Common Problems
Topic: Disabling searching in content does not work
Replies: 12
Views: 2339

Re: Disabling searching in content does not work

Dear Adrian,

you wrote
An issue has been submitted on our bug tracking tool for this problem and we'll try to optimize the file name/URL indexing for file links.


May I ask if there are any news?

Best Regards
Jörg
by joerg.hambuch
Thu Apr 03, 2014 5:13 pm
Forum: Common Problems
Topic: Disabling searching in content does not work
Replies: 12
Views: 2339

Re: Disabling searching in content does not work

Hi Adrian, thanks for your quick reply. You mentioned before, that oXygen's search functionality changed from oXygen XML Author Version 14.1 to 14.2. When I use oXygen 14.1 on my Mac to index a oXygen .xpr file with 800000 files (which are stored in an eXist DB and accessed via eXist's build-in WebD...
by joerg.hambuch
Thu Apr 03, 2014 10:51 am
Forum: Common Problems
Topic: Disabling searching in content does not work
Replies: 12
Views: 2339

Re: Disabling searching in content does not work

Hello Adrian,

did your colleagues from QA get any insights from testing? Here the problem still occurs.

Best regards,
Jörg
by joerg.hambuch
Thu Jan 30, 2014 3:26 pm
Forum: Common Problems
Topic: Disabling searching in content does not work
Replies: 12
Views: 2339

Re: Disabling searching in content does not work

Hello Adrian, may I pick up the thread again? Within the <projectTree> tag my original xpr-File contains about 200 000 lines like this: <projectTree ...> ... <folder name="ag-ah"> <folder name="ag-ah"/> <file name="http://myserverurl.net/something/items/a/ag-ah/A%27Ha.xml&qu...
by joerg.hambuch
Thu Dec 19, 2013 5:13 pm
Forum: Common Problems
Topic: Mac OS X: Where is the Lucene index stored?
Replies: 6
Views: 2305

Re: Mac OS X: Where is the Lucene index stored?

Hi Adrian, you wrote "... v14.1 [...] doesn't have content indexing. That explains why it's so fast and why there's no lucene folder. The file path index was kept in the projectCache folder." Our resources are stored in an eXist database and are accessed via WebDAV. So paths to the documen...
by joerg.hambuch
Thu Dec 19, 2013 4:41 pm
Forum: Common Problems
Topic: Disabling searching in content does not work
Replies: 12
Views: 2339

Re: Disabling searching in content does not work

Hi Adrian, thanks for your reply. Unfortunately the option "Index the content of remote resources" was already disabled. I enabled it now, pressed "Apply", disabled it again, pressed "Apply" and "Ok". But unfortunately the problem persists, still the indexing ...
by joerg.hambuch
Thu Dec 19, 2013 9:10 am
Forum: Common Problems
Topic: Disabling searching in content does not work
Replies: 12
Views: 2339

Disabling searching in content does not work

Hello, in topic http://www.oxygenxml.com/forum/post28651.html#p28656 Adrian suggested the following: "If you're only interested in the file path indexing (quick), you can simply disable the content indexing (slow): Options > Preferences, Open/Find Resource, Enable searching in content." Un...
by joerg.hambuch
Thu Nov 14, 2013 11:04 pm
Forum: Common Problems
Topic: Mac OS X: Where is the Lucene index stored?
Replies: 6
Views: 2305

Re: Mac OS X: Where is the Lucene index stored?

Hi Adrian,

wow! Your crystal ball seems to be working perfectly! :-) You are absolutely right, the Windows system is running Oxygen XML 14.2. Thank you very much for your brilliant explanation! You got it right on the point.

Best regards and thank you so much!
Jörg
by joerg.hambuch
Thu Nov 14, 2013 2:12 pm
Forum: Common Problems
Topic: Mac OS X: Where is the Lucene index stored?
Replies: 6
Views: 2305

Re: Mac OS X: Where is the Lucene index stored?

Hello Adrian, thanks for your quick reply. You confirm, what I thought: In the mentioned path there should be a folder called "lucene". My problem is: there is no such folder on my Mac in /Users/myuser/Library/Preferences/com.oxygenxml/ :? mymac:com.oxygenxml myuser$ ls -la total 392 drwxr...
by joerg.hambuch
Thu Nov 14, 2013 1:12 pm
Forum: Common Problems
Topic: Mac OS X: Where is the Lucene index stored?
Replies: 6
Views: 2305

Mac OS X: Where is the Lucene index stored?

Hello, the documentation http://www.oxygenxml.com/doc/ug-standalone/topics/technical-aspects.html contains the path to index files storage on Windows systems. Unfortunately I can't find the index files on my Mac. I tried to find it in /Users/myusername/Library/Preferences/com.oxygenxml, I used the '...

Go to advanced search