Search found 44 matches

by H_Too_Oh
Tue Aug 18, 2015 6:33 pm
Forum: Common Problems
Topic: Suddenly can't drag to move tags
Replies: 2
Views: 1081

Re: Suddenly can't drag to move tags

Thanks Radu, I rebooted the workstation and the problem vanished. It was only affecting Oxygen, I had checked and I was still able to drag using other applications, just not in Oxygen. In any case restarting seems to have fixed it, I can now drag tags around as before. These workstations are a pain ...
by H_Too_Oh
Mon Aug 17, 2015 11:36 pm
Forum: Common Problems
Topic: Suddenly can't drag to move tags
Replies: 2
Views: 1081

Suddenly can't drag to move tags

I've always been able to drag DITA elements around in Author mode but suddenly for the past few days I can't. Nothing happens when I try to move a <li> tag by dragging it for example, I have to copy and paste it instead. I just reset the global options hoping I had inadvertently changed some setting...
by H_Too_Oh
Tue Aug 26, 2014 4:31 pm
Forum: XSLT and FOP
Topic: Modifying base-font in Apache FOP PDf transform
Replies: 2
Views: 2896

Re: Modifying base-font in Apache FOP PDf transform

Thanks, that was a good idea to test using monospace. It didn't change anything either, so I investigated and finally discovered that I was pointing to a DITA-OT in a slightly different location. We have a small complication in that we can't modify anything in the Program Files directories, so I had...
by H_Too_Oh
Mon Aug 25, 2014 11:39 pm
Forum: XSLT and FOP
Topic: Modifying base-font in Apache FOP PDf transform
Replies: 2
Views: 2896

Modifying base-font in Apache FOP PDf transform

A few years back I made the following note to myself in the DITA-OT file commons.attr.xsl, as a reminder about how I had changed the PDF output base font to sans-serif: <!-- added font-family attribute to change the base font to sans serif --> <xsl:attribute-set name="base-font"> <xsl:attribute name...
by H_Too_Oh
Thu Jun 05, 2014 7:00 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: DITA to Confluence -- Dita2go
Replies: 5
Views: 2888

Re: DITA to Confluence -- Dita2go

Hi,

Thanks for the reply, we were actually trying to use Dita2go and are giving up on it, which is a long story.

For the rest I'll reply in the support form with a mockup example, something I shouldn't put here in the public form.

Thanks,
by H_Too_Oh
Tue Jun 03, 2014 4:50 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: DITA to Confluence -- Dita2go
Replies: 5
Views: 2888

Re: DITA to Confluence -- Dita2go

Okay thanks Radu,

I have another quick question, have you or anyone done output as Word .doc/.docx, with images inline?

I can see RTF as a transformation format and it works, but without images embedded.

Thanks,
by H_Too_Oh
Mon Jun 02, 2014 10:25 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: DITA to Confluence -- Dita2go
Replies: 5
Views: 2888

DITA to Confluence -- Dita2go

Has anyone had any success converting or publishing DITA to Confluence, specifically curious if anyone has used Dita2go for this? We're starting with Dita, using Oxygen as the editor, and now we're looking into using Confluence as the target UI because of the interactivity and workflow, people can l...
by H_Too_Oh
Tue Sep 03, 2013 2:37 pm
Forum: Common Problems
Topic: Can't make Sharepoint connection
Replies: 0
Views: 2136

Can't make Sharepoint connection

Hello, We’re having trouble making a Sharepoint connection. The same credentials that work with other tools don’t seem to work with the Oxygen panel, we get authentication errors no matter how we enter credentials that work in any other tool. I've verified the login details (domain, address, users a...
by H_Too_Oh
Mon Jun 04, 2012 11:20 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Error in DITA to PDF
Replies: 10
Views: 5062

Re: Error in DITA to PDF

Thanks Radu, I had a response from XEP this morning that pointed me to that thread also, and adding that parameter solved the problem. I tried everything to zero in on which content was generating it but it was a moving target, made no sense at all. One chapter seemed to be causing it, and I couldn'...
by H_Too_Oh
Sun Jun 03, 2012 8:46 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Error in DITA to PDF
Replies: 10
Views: 5062

Re: Error in DITA to PDF

Hi, I don't know if this is related to that bug but I've suddenly got more problems with Render X, this error is appearing: transform.fo2pdf.xep.init: transform.fo2pdf.xep: [java] ERROR: Attribute 'end-indent' cannot have a value of "". [java] Rendering failed: Invalid XSL FO source 'file:/spf-doc/s...
by H_Too_Oh
Tue May 29, 2012 5:59 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: product name not being picked up in Infocenter
Replies: 22
Views: 8239

Re: product name not being picked up in Infocenter

Hi Sorin, I got your replacement template working. I had commented the old one out and put yours below it, everything looked correct with the comment marks, the old one was totally grayed out, I tried several more times and double-checked everything, but it wasn't working. Finally I tried deleting t...
by H_Too_Oh
Mon May 28, 2012 4:54 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: product name not being picked up in Infocenter
Replies: 22
Views: 8239

Re: product name not being picked up in Infocenter

I just tried it on a simpler bookmap and had the same result, it looks like this: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE bookmap PUBLIC "-//OASIS//DTD DITA BookMap//EN" "bookmap.dtd"> <bookmap id="customization.test"> <booktitle> <mainbooktitle>Customization Test</mainbooktitle></booktitle...
by H_Too_Oh
Mon May 28, 2012 3:42 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: product name not being picked up in Infocenter
Replies: 22
Views: 8239

Re: product name not being picked up in Infocenter

I replaced the template with that, and the plugin.properties file now has none of the content from before except the book title, followed by every topic title in the book and what looks like maybe short descriptions in some cases. <book title> <topic title> <topic title><topic title> <topic title> ....
by H_Too_Oh
Mon May 28, 2012 1:31 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: product name not being picked up in Infocenter
Replies: 22
Views: 8239

Re: product name not being picked up in Infocenter

Sorry, small correction: That's called the plugin.properties file. It's produced as part of the product plugin. The template seems to be called eclipse.properties, but the output text in it all matches the output in the plugin.properties file.
by H_Too_Oh
Mon May 28, 2012 12:39 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: product name not being picked up in Infocenter
Replies: 22
Views: 8239

Re: product name not being picked up in Infocenter

Great. That works for the plugin.xml file. The other problem was in the plugin.properties file, which is a template a little further down in the same stylesheet. Could you possibly tell me how to modify this to accomplish the same? When I try inserting normalize-space( ...in a similar place (lines 9...
by H_Too_Oh
Sat May 26, 2012 7:08 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: product name not being picked up in Infocenter
Replies: 22
Views: 8239

Re: product name not being picked up in Infocenter

I figured out another way to do this: I can just leave the output directory in place, with those html and .ini files I need inside of it, then set up the script a different way so one particular xml file from the output generation from Oxygen triggers the script. There is one other thing I wanted to...
by H_Too_Oh
Fri May 25, 2012 7:59 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: product name not being picked up in Infocenter
Replies: 22
Views: 8239

Re: product name not being picked up in Infocenter

That worked perfectly, thanks. This may seem like a simple question, but can you tell me how I can include a plugin_customization.ini file, and two HTML files, inside the generated product plugin folder? I don't want or need the HTML pages to be generated as dita topics, just simple HTML for the int...
by H_Too_Oh
Thu May 24, 2012 4:54 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: product name not being picked up in Infocenter
Replies: 22
Views: 8239

Re: product name not being picked up in Infocenter

I got this resolved, finally. Everything was set up pretty much the right way except for this: Inside my product plugin is: META-INF/MANIFEST.MF, and the manifest.mf file contains: Bundle-Version: 0.0.0 Manifest-Version: 1.0 Bundle-ManifestVersion: 2 Bundle-Localization: plugin Bundle-Name: %name Bu...
by H_Too_Oh
Tue May 22, 2012 4:47 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Error in DITA to PDF
Replies: 10
Views: 5062

Re: Error in DITA to PDF

Okay, in the meantime I found this file that seems to control those attributes for the codeblocks: /Applications/oxygen/frameworks/dita/DITA-OT/demo/fo/cfg/fo/attrs/pr-domain-attr.xsl which had this in it: <xsl:attribute name="start-indent">6pt + from-parent(start-indent)</xsl:attribute> So I change...
by H_Too_Oh
Tue May 22, 2012 1:54 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Error in DITA to PDF
Replies: 10
Views: 5062

Re: Error in DITA to PDF

Yes that was it. It doesn't like: <ol> <li></li> <li><codeblock></codeblock></li> <li></li> </ol> The warnings all correspond to instances of that. I can ask XEP, but offhand can you explain what he means by this? As a workaround, I recommend using 'margin-left' for this case. I don't understand how...
by H_Too_Oh
Tue May 22, 2012 1:23 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Error in DITA to PDF
Replies: 10
Views: 5062

Re: Error in DITA to PDF

Sorry I hadn't read this yet: http://services.renderx.com/lists/xep-support/1829.html I'll investigate more. I only have one topic with a list nested in a list, and removing the topic didn't change the warnings. I'm thinking maybe codeblocks nested inside a list, I have lots of those. It explains mo...
by H_Too_Oh
Tue May 22, 2012 12:56 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Error in DITA to PDF
Replies: 10
Views: 5062

Re: Error in DITA to PDF

Thanks for the reply, It was breaking the build most definitely, but after tweaking things I changed the "clean output" argument to yes and that seems to have it building again. I looked through the topic.fo file and it certainly does contain start-indent many times throughout the whole thing, but I...
by H_Too_Oh
Tue May 22, 2012 12:10 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Error in DITA to PDF
Replies: 10
Views: 5062

Error in DITA to PDF

I've got a new bookmap that's been building fine, and something I've added to it or the topics in it is now giving this error when generating XEP PDF: transform.fo2pdf.xep: [java] WARNING: Bad attribute start-indent: Cannot add type Length to type Word [java] WARNING: Bad attribute start-indent: Can...
by H_Too_Oh
Thu May 17, 2012 6:12 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Getting formatted code samples into DITA
Replies: 2
Views: 2487

Re: Getting formatted code samples into DITA

Okay, that was useful to know that simply pasting it in to a codeblock tag should work. I was copying from what seemed like a text file but it was actually an .rtf format, so I moved it to a plain text file as an intermediary and copied from there, and that way it pastes in without mixing up the ali...
by H_Too_Oh
Thu May 17, 2012 10:58 am
Forum: Common Problems
Topic: DITA to PDF error, no PDF output now despite build success
Replies: 14
Views: 6769

Re: DITA to PDF error, no PDF output now despite build success

Actually the "results too large" was in the error message that you pointed me to that was similar to mine, I should have been more clear about that. I had seen that on the Web also actually, and it was just a clue, since the error was so similar to the one I was getting. I had a response from XEP, w...
by H_Too_Oh
Thu May 17, 2012 10:43 am
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Getting formatted code samples into DITA
Replies: 2
Views: 2487

Getting formatted code samples into DITA

Could someone walk me through the preferred way to get code/markup into DITA using Oxygen? I knew how to do this by importing text files in other XML tools but I'm not working out how to do it with Oxygen. I read about <coderef> and tried that but not getting what I need. I just want to insert somet...
by H_Too_Oh
Wed May 16, 2012 2:05 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Image scaling depending on output
Replies: 6
Views: 8314

Re: Image scaling depending on output

Great. That seems to work perfectly now. With the other error message, I think I see what happened. When I took off the scale attribute to try the modification above, then one of the images was too large for the system and it didn't appear at all, thus that error. Now that the modification works, an...
by H_Too_Oh
Tue May 15, 2012 4:09 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Image scaling depending on output
Replies: 6
Views: 8314

Re: Image scaling depending on output

That would be a great solution. It doesn't seem to like that code- just to be clear, you're talking about replacing the top one entirely with the bottom code, right? Eliminating the "if test" code and just telling it the scale to use? Could you take a quick look at the code again? It doesn't like th...
by H_Too_Oh
Tue May 15, 2012 1:04 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: Image scaling depending on output
Replies: 6
Views: 8314

Image scaling depending on output

If I put screenshots and other graphics in what seem like normal sizes, e.g. 500px wide, they come out as far too large in my PDF output. If I use "scale=50" attribute, that solves that and they come out well for the PDF, but then are far too small in my Eclipse Infocenter HTML output. If I remove t...
by H_Too_Oh
Mon May 14, 2012 11:04 pm
Forum: Common Problems
Topic: DITA to PDF error, no PDF output now despite build success
Replies: 14
Views: 6769

Re: DITA to PDF error, no PDF output now despite build success

Well, reinstalling RenderX hadn't solved it after all, as you know from our email exchange when I sent the sample. I decided that it just had to be something wrong with the map, since my other ditamap builds fine no matter what. I just kept experimenting with the problem map, tossing parts of it out...