Search found 9 matches

by rdevriese
Mon May 28, 2012 7:35 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: images not copied correctly during xhtml generation
Replies: 2
Views: 1739

Re: images not copied correctly during xhtml generation

Thanks Radu, I tried your first suggestion and the output is as expected. For now, I'll just adjust my project structure to include a directory above the actual publication directory and put a ditamap in there with a mapref to the actual publication's main map. A bit of a hack, but it will work for ...
by rdevriese
Mon May 28, 2012 4:52 pm
Forum: DITA (Editing and Publishing DITA Content)
Topic: images not copied correctly during xhtml generation
Replies: 2
Views: 1739

images not copied correctly during xhtml generation

Hello, I've noticed that images do not get copied to the correct out directory during xhtml generation if the main map references a directory that is not below the main map. I'm using oXygenXML 13.2. The specific situation is as follows: * The main ditamap includes a mapref to a ditamap in a sibling...
by rdevriese
Thu Apr 01, 2010 8:16 pm
Forum: Common Problems
Topic: Specifying path to custom CSS for DITA XHTML
Replies: 7
Views: 2728

Re: Specifying path to custom CSS for DITA XHTML

Thanks Radu. I finally figure out what the issue was ... somehow I entered a space character at the beginning of the args.css parameter. Your tip about examining the command invocation at the beginning of the log output helped me figure out what was wrong. Its working fine now. Thanks again.
by rdevriese
Thu Apr 01, 2010 1:57 am
Forum: Common Problems
Topic: Specifying path to custom CSS for DITA XHTML
Replies: 7
Views: 2728

Re: Specifying path to custom CSS for DITA XHTML

Radu, how do I check what ${pd} expands to? I've tried numerous settings of these variables, but cannot seem to get it to work. I'm using the Eclipse plug in. Is the OxygenXML project directory the same as the Eclipse project directory, e.g., the directory that contains the .project file?
by rdevriese
Wed Mar 31, 2010 2:33 am
Forum: Common Problems
Topic: Specifying path to custom CSS for DITA XHTML
Replies: 7
Views: 2728

Re: Specifying path to custom CSS for DITA XHTML

Sorry, previous post was not formatted correctly. Should have put it inside code box. Here is the corrected information. <Project Dir> <maps dir> project_name.ditamap custom.css <Topics> topic_1.xml ... topic_n.xml Here is what I entered for the parameters args.css = custom.css args.cssroot = ${pd}/...
by rdevriese
Wed Mar 31, 2010 2:29 am
Forum: Common Problems
Topic: Specifying path to custom CSS for DITA XHTML
Replies: 7
Views: 2728

Re: Specifying path to custom CSS for DITA XHTML

Thanks Radu. I was hoping for something even more specific than you posted. Here is my project layout: <Project Dir> <maps dir> project_name.ditamap custom.css <Topics> topic_1.xml ... topic_n.xml Here is what I entered for the parameters args.css = custom.css args.cssroot = ${pd}/maps/ args.copycss...
by rdevriese
Sun Mar 28, 2010 11:39 pm
Forum: Common Problems
Topic: Specifying path to custom CSS for DITA XHTML
Replies: 7
Views: 2728

Specifying path to custom CSS for DITA XHTML

I'm having difficulty figuring out how to specify the path to a custom CSS file to be used to display XHTML. I'm using DITA as the markup. I've created a copy of the XHTML transform from the Configure Transformation Scenario dialog, but can't quite figure out which parameters need to be set. My proj...
by rdevriese
Fri Feb 12, 2010 6:56 pm
Forum: Common Problems
Topic: DITA reftable references do not appear in PDF output.
Replies: 3
Views: 1194

Re: DITA reftable references do not appear in PDF output.

Thanks Radu. I added the parameter and can now generate Related Links. However, the problem is that all related links are being generated. I was under the impression that only the links specified in the reltable would be generated. For a linear document such as a PDF it doesn't really make sense to ...
by rdevriese
Thu Feb 11, 2010 11:31 pm
Forum: Common Problems
Topic: DITA reftable references do not appear in PDF output.
Replies: 3
Views: 1194

DITA reftable references do not appear in PDF output.

I'm having an issue getting "Additional Information" links to appear at the end of topics in PDF output. I've added a reftable to a DITA map, added topicrefs in several columns, and verified the references are generated for HTML output. However, they do not appear in the PDF output. My understanding...