Strange output for Webhelp transformation

ann.jensen
Posts: 210

Strange output for Webhelp transformation

Thu Jun 09, 2016 5:41 pm

Hello,
I am helping a colleague configure her machine with Oxygen XML Author in order to transform a pre-existing map using the WebHelp plugin.
Under Configure Transformation Scenario she has created a copy of the DITA Map WebHelp Responsive scenario and the settings on the Output tab are as follows -
Base directory: ${cfd}
Temporary Files Directory: ${cfd}/temp/webhelp-responsive
Output directory: ${cfd}/out/webhelp-responsive

The ditamap is located at C:\RestructuringJune16\TrainingDocumentation\m_doc_training_and_guidelines.ditamap

When this is transformed within Oxygen XML Author some files are built to -

Code: Select all

C:/RestructuringJune16/TrainingDocumentation/temp/webhelp-responsive/TrainingDocumentation/

and

Code: Select all

C:\RestructuringJune16\TrainingDocumentation\out\webhelp-responsive\TrainingDocumentation\

while some including index.html are built to

Code: Select all

C:\RestructuringJune16\TrainingDocumentation\out\webhelp-responsive


After opening index.html in a browser, the other files being linked to cannot be found as they have been generated to a subfolder called TrainingDocumentation.
Can anyone advise why this might be happening?
Thanks in advance,
Ann
bogdan_cercelaru
Posts: 200

Re: Strange output for Webhelp transformation

Fri Jun 10, 2016 11:36 am

Hello,

I wasn't able to reproduce this issue using our samples files.
Please send us a sample DITA Map at support@oxygenxml.com or through our technical support form (https://www.oxygenxml.com/techSupport.html) in order to reproduce this.

Regards,
Bogdan
Bogdan Cercelaru
<oXygen/> XML Editor, Schema Editor and XSLT Editor/Debugger
http://www.oxygenxml.com
ann.jensen
Posts: 210

Re: Strange output for Webhelp transformation

Fri Jun 10, 2016 6:12 pm

Hi Bogdan,
It appears the problem was a warning that I ignored from validation which was telling me that that a link to a local file couldn't be resolved. I don't understand why this resulted in the problem that it did...but removing that broken link removed the problem.
Regards,
Ann

Return to “DITA (Editing and Publishing DITA Content)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests