[oXygen-user] bug report 9.1

George Cristian Bina
Tue Dec 18 09:29:58 CST 2007

Dear Holly,

There was a similar issue [1] reported against Saxon and that 
was fixed in oXygen 9.1 includes the latest Saxon so 
the problem should be fixed. It may be also a manifestation of the same 
problem that was not caught by the fix, in that case we can follow up 
with Michael Kay and when a fix is provided we can package that as a 
patch you will be able to use in oXygen.

Anyway, the way forward is as Radu suggested, provide us a sample to 
reproduce the issue.
Alternatively you can configure the older Saxon 8.9 as an external XSLT 
processor in oXygen and use that instead of the built in Saxon 9 that 
comes with the latest oXygen.

[1] the URL below may wrap on multiple lines so you may need to 
reconstruct it to be able to see it in the browser

Best Regards,
George Cristian Bina - http://aboutxml.blogspot.com/
<oXygen/> XML Editor, Schema Editor and XSLT Editor/Debugger

Holly Hendricks wrote:
> Hi Soren and colleagues,
> The site bug reporting interface kept trashing my attempt to report this.
> 9.0: XML and XSLT run fine
> 9.1: same transform on same files generates Saxon 9B -999 error
> Can I zip up the xslt and just enough of the XML to recreate this for you?  The xml is large.
> Thanks,
> Holly Hendricks
> Mass. Historical Society
> ------------------------------------------------------------------------
> _______________________________________________
> oXygen-user mailing list
> http://www.oxygenxml.com/mailman/listinfo/oxygen-user

More information about the oXygen-user mailing list